У Львові збудують новий хірургічний корпус для Лікарні швидкої допомоги

3954 0
Нове будівництво планують на вулиці І. Миколайчука, 9.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Поблизу Лікарні швидкої допомоги збудують новий хірургічний корпус. Сьогодні, 17 грудня, піді час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили видачу містобудівних умов і обмежень на нове будівництво.

Читайте також: У Львові вперше в Україні пересадили легені, а ще – серце дитині

КНП «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» отримало містобудівні умови і обмеження на нове будівництво споруд високоспеціалізованих багатопрофільних корпусів на вул. І. Миколайчука, 9.

У лікарні у коментарі Тvoemisto.tv зазначили, що йдеться про будівництво нового хірургічного корпусу.

Його зведуть на ділянці площею 9,2965 га поблизу лікарні. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони відповідно до плану зонування територій. Будівля матиме 25 метрів – це приблизно п’ять поверхів. Ділянку забудують на 22%.

Читайте також: У Львові створили перше медичне об'єднання із трьох лікарень

Нагадаємо, наступного року у Львові відкриють відділення трансплантації кісткового мозку на 12 боксів і розпочнуть надавати допомогу українцям з раком крові, лімфомами та імунодефіцитами. Бюджетний комітет ВР підтримав пропозицію МОЗ виділити Першому територіальному медичному об'єднанню міста Львова майже 30 млн грн у якості субвенції на закупівлю необхідного для трансплантації кісткового мозку (ТКМ) обладнання.

Наприкінці цього року у Львові створили перше медичне об'єднання із трьох лікарень. Об'єдналися клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова», «8-ма міська клінічна лікарня м. Львова», «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова». Tvoemisto.tv дізнавалося, чого очікувати від такої реформи львів'янам. Детальніше читайте тут. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!