У Львові збудують новий шляхопровід за 40 млн грн

9626 0
Будівництво шляхопроводу затягнулося, адже проєктанти затягнули виготовлення проєкту.
Фото: Карти Google

Фото: Карти Google

У Львові вкотре оголосили тендер на будівництво шляхопроводу на перехресті вулиць Шевченка та Омеляна Ковча. Відповідний тендер на роботи оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2020 році. Перелік

Визначити підрядника хочуть наприкінці вересня, а завершити роботи - до кінця наступного року. Вартість робіт становить 40,2 млн грн, утім під час аукціону вона може зменшитись. Цього року із бюджету виділили 4 мільйони гривень.

Раніше у коментарі Tvoemisto.tv директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець розповів, що будівництво шляхопроводу затягнулося, адже проєктанти затягнули виготовлення проєкту. 

Процес будівництва ускладнюється тим, що шляхопровід будують через чинну гілку залізничної колії, тому треба буде організовувати роботи таким чином, щоб мінімізувати перешкоди руху поїздів.

Читайте також: Підрядник досі не почав будувати міст на Головатого – Сулими. Із ним можуть розірвати договір

Цей міст стане частиною розв’язки між вулицями Шевченка і Омеляна Ковча, яка зараз є доволі проблематичною і створює так зване пляшкове горло при пікових навантаженнях. Його будівництво дозволить у перспективі реконструювати й наявний аварійний шляхопровід.

Нагадаємо, будівництво нового моста, що з’єднає вулиці Шевченка – Ковча, мали розпочати влітку 2017-го року.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!