У Львові збудують новий СІЗО

4839 0
У Міністерстві юстиції завершують підготовку проекту державно-приватного партнерства щодо «Будівництва нового львівського слідчого ізолятора».
Фото: tsn.ua

Фото: tsn.ua

Проект державно-приватного партнерства щодо реалізації ініціативи вже завершили, - інформує сайт відомства. За попередніми планами, новий СІЗО з’явиться на місці теперішнього.

Тепер у Міністерстві юстиції розпочнуть конкурс на пошук інвесторів для втілення проекту. Вимоги до проектних пропозицій та основні характеристики проектів будуть викладені в офіційному оголошенні на сайті Міністерства юстиції України в останній декаді січня 2017 року після погодження тексту оголошення робочою групою.

Нагадаємо, у 2017-му році заплановано старт реставраційно-ремонтних робіт дахів та фасадів Львівського драматичного театру імені Лесі Українки, на які в бюджет заклали 600 тисяч гривень. Термінова проблема театру – це аварійна стіна, яка може обвалитися у будь-який момент. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!