Політична реклама

У Львові збудують сучасний регіональний дозвільний центр, - Костюк

955 0
Вже невдовзі у Львові почнуть будувати сучасний регіональний дозвільний центр. Ініціатива будівництва центру належить голові Львівської ОДА Михайлові Костюку. Про це керівник області розповів сьогодні під час проведення робочої наради з представниками Львівського обласного об'єднання організацій роботодавців, - повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами голови ЛОДА, існуючий дозвільний центр на Львівщині є «одним із найнепристойніших» і розташований у незручному для доїзду місці. «Новий регіональний дозвільний центр повинен відповідати усім вимогам сучасності. На його території плануємо розмістити також міжнародні консалтингові агенції, створити бізнес-центр», - зазначив Михайло Костюк.

Для будівництва регіонального дозвільного центру вишукуватимуть як і державні інвестиції, так і кошти приватних інвесторів.

Нагадаємо, раніше М. Костюк заявив про те, що у Львівській області буде створено Асоціацію готелів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!