У Львові збудують торговий та офісний центри і житловий комплекси

2468 0
Два центри планують звести на вулиці Кульпарківській, а житло – на Липинського.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Сьогодні виконком Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження ТОВ «Офісний центр К-59» на добудову адміністративно-офісного комплексу по вулиці Кульпарківській, 59. Згідно з умовами, висота нових будівель не може перевищувати 31,8 метра.

А по вулиці Кульпарківській, 200 ТОВ «Плаза Львів» планує збудувати торгово-виставковий комплекс на ділянці площею 0,23 га. Максимальна висота будівель комплексу обмежена 16 метрами.

Крім того, містобудівні умови надали жительці Винників Віталії Дяченко на проектування та будівництво житлового комплексу по вулиці Липинського, 27.

На ділянці 1,29 га планують спорудити комплекс житлових будинків з вбудваними об’єктами торгово-розважальними та ринкової інфраструктури. Висота будівель не може перевищувати 45 метрів у стінах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!