У Львові збудують велодоріжку за майже 6 мільйонів

4379 0
Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради акцептував пропозицію «Компанія К-Інвест» у сумі майже 5,8 млн грн в торгах на будівництво велосипедної доріжки в мікрорайоні Рясне-1.
фото: pravo-znaty.org.ua

фото: pravo-znaty.org.ua

Про це свідчать дані Вісника держзакупівель. повідомляють Наші гроші.Львів.

Велодоріжка має бути готова через три місяці. На торги прийшли 5 компаній. Найдешевша пропозиція надійшла від ТОВ «Ожидівський асфальтобетонний завод» – 5,3 млн грн. Утім вона була відхилена через прорахунки у кошторисній документації. Пропозиції інших учасників були дорожчими і сягали 6,2 млн грн. Власником «Компанії К-Інвест» є Павло Коцюруба.

Нагадаємо, у 2013 році департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР вже проводив торги на будівництво велосипедної доріжки в мікрорайоні Рясне-1. Тоді переможцем стало ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», а сума договору становила майже 4 млн грн. Утім компанія так і не приступила до виконання робіт. Загальна протяжність доріжки мала складати 8 км (4 км в одну сторону і 4 – в другу).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!