Львів'яни збиратимуть смаколики для солдат на передову. Як долучитися?

3457 0
У Львові стартував збір домашньої їжі, яку волонтери доставлять солдатам в зону АТО до Дня Незалежності.
Фото з офіційної сторінки Оксани Клим

Фото з офіційної сторінки Оксани Клим

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомляє Оксана Клим.

Я зазначено в повідомленні, збиратимуть волонтери домашні вареники, голубці, випічку, а також сигарети, чай, каву, консерви, продукти тривалого зберігання, нижню білизну, шкарпетки, ліхтарики, батарейки, дитячі малюнки та листи, обереги. Окремо солдати просили про художню літературу.

Приносити продукти та інші речі можна у Центр забезпечення військових на вул. Шота Руставелі, 2 (другий поверх) для ГФ «Народна Самооборона Львівщини».

Вже 21 серпня зібрані речі повезуть на передову, щоб 24 серпня, в День Незалежності України, солдати змогли поласувати домашніми стравами.

Минулого разу волонтерам вдалося довезти солдатам 1300 кілограм вареників, а також голубці, домашні шніцлі, найрізноманітнішу випічку. Загалом 30 тон води та продуктів.

 

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!