У Львові триває збір на «Коробки хоробрості» для хворих дітей. Як долучитися

1753 0
До ініціативи може долучитись кожен.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові стартує проєкт «Діти для дітей». Львівські школярі збиратимуть іграшки для «Коробок хоробрості», які розміщенні у лікарнях міста. В коробках – маленькі винагороди за мужність для діток, які лікуються у всіх дитячих відділеннях Львова. Про це повідомили на Facebook-сторінці благодійного фонду «Крила надії».

«Зараз наша країна мужньо бореться із ворогом, а у дитячих лікарнях своя «маленька війна» за життя і здоровʼя кожного пацієнта. І лікарняний «ворог» – недуга, не менш підступна та жорстока, і використовує різні методи – один з них страх. Але боротися із дитячими страхами можна. Саме для цього ми створили «Коробку хоробрості», – йдеться в повідомленні.

До ініціативи може долучитись кожен:

  • придбати невеличкі іграшки і надіслати їх сюди: м Львів, відділення Нової Пошти № 5, БФ «Крила надії»,  +380673232550;

  • доєнатися до акції вашим офісом чи дитячим закладом (як це зробити, читайте тут);

  • підтримати збір на поповнення коробочок.

Які іграшки потрібні:

Іграшка має бути новою, не вживаною навіть якщо у гарному стані, не великою та вміщатися у дитячу долоньку, не дорогою. Мʼякі іграшки не приймають, навіть якщо вони дуже гарні, це вимоги лікарні. Іграшки потрібні для різних вікових категорій від 1 до 12 років.

Читайте також: Вступ до гімназій після 4-го класу у Львові. Коли і які іспити здавати

Такі іграшки підходять: розвиваючі іграшки, брязкальця, фігурки героїв, антистрес-іграшки, машинки, лялечки, звірятка, пружинки, конструктори та м’ячики.

Нагадаємо, що у Львові у Палаці Хоткевича, що на вул. Кушевича, 1, відбудеться святкування Дня захисту дітей. Він пройде 1 червня з 16:00 до 20:00. Запрошують батьків з дітьми від 5 років. 

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!