У Львові збиратимуть кошти для військових на осінньому ярмарку

2331 0
4-5 жовтня, у Львові відбудеться осінній ярмарок. Цьогоріч захід пройде вже вшосте і буде благодійним – усі зібрані кошти спрямують на потреби військових.
Фото: dnz10.ucoz.ua

Фото: dnz10.ucoz.ua

Місце проведення – садовий центр «ГалСад» (кінець вул. Зеленої, с. Давидів), повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Цьогорічний ярмарок ми вирішили присвятити нашим захисникам-воїнам. Тож кожна гривня, вилучена під час осіннього ярмарку, буде переадресована українській армії. Усі, хто прийдуть до нас 4-5 жовтня, не лише зможуть придбати собі гарні квіти та кущі, але й зробити добру справу. Водночас, аби залучити якомога більше гостей до заходу та таким чином зібрати більше коштів, було прийнято рішення організувати суттєві знижки на найпопулярніші види товарів», - розповіла керівник СЦ «ГалСад» Олена Співакова.

В рамках благодійного осіннього ярмарку на дітей чекають конкурси та гостинці, на дорослих – майстер-класи та консультації по догляду за рослинами. Свою продукцію також запропонують медярі та народні умільці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!