У Львові збиратимуть речі для ярмарку в Бельгії. Що приносити

2059 0
Сьогодні, 12 лютого, львів’ян закликають приносити хустки, листівки, будь-які вироби, котрі можна буде продати на ярмарку в Бельгії. На вилучені кошти куплять дальномір.

Активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту» збирають гроші на дальномір, ціна якого – 25 тисяч доларів. Саме на придбання цього приладу витратять кошти, вилучені після ярмарки у Бельгії.

Закликають принести усе, що пристойно виглядає та що можна буде продати: вироби з бісеру, листівки, хустки тощо, – повідомили на Facebook-сторінці ініціативи.

Читайте також: Львів’ян запрошують на благодійний концерт

У суботу, 14 лютого, у Бельгії пройде вечір від громадської організації «Барвінок» з провінції  Антверпен. Українська громада провінції регулярно збирає гроші та закуповує речі на АТО. 

Збір відбуватиметься біля пам’ятника Королю Данилу з 17 до 19 години.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!