У Львові збиратимуть спецхарчування для хворих дітей. Як долучитись

1898 0
Благодійна акція триватиме 15-17 листопада у низці супермаркетів Львова.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові та області є близько ста дітей, які через важкі хвороби не можуть вживати звичайну їжу. Львівський благодійний фонд «Крила надії» закликає зібрати для них спецхарчування.

«Існують спеціальні каші, йогурти та суміші, завдяки яким важкохворі діти отримують усі необхідні для них поживні речовини, вітаміни та калорії. Спеціальне харчування потрібне дітям щодня», – кажуть у фонді.

Читайте також: Львівські школи закликають долучитись до всесвітньої благодійної акції. Як це зробити

Протягом 15-17 листопада у мережах супермаркетів «Арсен» та магазинів «Антошка» проходитиме благодійний збір спецхарчування. Щоб долучитись до допомоги хворим дітям, потрібно у ці дні придбати в мережах спеціальну кашу та покласти її у благодійний кошик або придбати харчування самостійно і принести її в офіс БФ «Крила надії» на вул. Городоцькій, 16.

Також можна відправити кошти на придбання харчування на рахунок 5169330520555712 з позначкою «на їжу дітям». Для переказу коштів з-за кордону потрібно перейти за посиланням.

«Вартість їжі для однієї дитини на один день становить 100 грн», – кажуть організатори акції.

Придбати можна наступні каші:

  • Resource junior, Resource optimum;
  • Дитячі кашки марки Bebi в асортименті;
  • Калорійні дитячі напої Pedіasure Малоїжка.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!