У Львові збирають гроші для 10-місячної дівчинки, яка не може дихати самостійно

28653 0
Апарат штучної вентиляції легень коштує приблизно 400 тисяч гривень.
фото: БФ "Крила надії"

фото: БФ "Крила надії"

10-місячна Христинка Синьовська має спінально-м'язову атрофію. Це важке захворювання, яке знерухомило дитину та не дозволяє їй дихати самостійно.

«Коли Христинка з'явилася на світ, радості сім'ї не було меж, та тривала вона недовго. Уже на другу добу після народження у дівчинки сталася затримка дихання, після чого дитина змушена була провести цілий місяць у реанімації. А потім лікар зауважив, що дівчинка — не активна. Масажі не допомагали, а обстеження не виявили причину малорухливого стану дитини. Усі сподівалися, що Христинка здорова, переросте і все минеться. Проте результати генетичного аналізу виявили важку хворобу», — йдеться в повідомленні благодійного фонду «Крила надії» на своїй сторінці у Facebook.

Зараз вона змушена бути увесь час у реанімації, де за неї дихає апарат штучної вентиляції легень. Аби дівчинка могла перебувати вдома з рідними, благодійний фонд «Крила надії» збирає кошти на такий апарат. Його вартість — приблизно 400 тисяч гривень. Родина таких коштів не має, тому просить про допомогу небайдужих. Спільними зусиллями вже вдалося зібрати трохи більше 62 тисяч гривень.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ «Крила надії») — карта фонду лише для клієнтів Приватбанку

Реквізити фонду:

БФ «Крила надії»
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м. Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу: для Христинки Синьовської.

Реквізити для переказу коштів з-за кордону — за посиланням. Звіт по збору грошей тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!