У Львові збирають гроші на похорон піаністки Етелли Чуприк

9767 2
Поховають Етеллу Чуприк у п’ятницю, о 14:00.
Фото: Львівська національна філармонія

Фото: Львівська національна філармонія

Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на похорон піаністки Етелли Чуприк, яка померла учора. Про це повідомляє пресслужба  Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка.

На похорон необхідно зібрати 16 тисяч гривень, яких, як ідеться у повідомленні, у родини відомої піаністки немає. Гроші просять надсилати на картку ПриватБанку музиканта академії Ростислав Котюка.

5167 9855 6195 8596

Парастас відбудеться сьогодні, о 20:00, в капличці на Пекарській. Поховають Етеллу Чуприк у п’ятницю, о 14:00. 

Етелла Чуприк – лауреатка численних міжнародних конкурсів та народна артистка України, вихованка професорки Марії Крих. Вона працювала на кафедрі спеціального фортепіано Львівської національній музичної академії імені Миколи Лисенка. Із симфонічним оркестром гастролювала Європою, де виконувала твори Бетховена, Баха та Моцарта.

Свій останній концерт вона дала 14 грудня у Львівській національній філармонії, де виконала музику Бетховена. 

 


Читайте також:
29 Грудня, 2019 14:45
Роман Бабки в селі відкладають гроші на похорон і ні в кого не клянчать. А тут ціла народна артистка без копіїки чому не відкладала?? В народних виплати великі купа пільг. Ганьба її родині нікчеми.
27 Грудня, 2019 20:52
Ната Люди добрі!як можна допустити ,щоби родина Шановної Етелли просила кошти!для Народної артистки,таланту,нашої гордості-як ви-наш Мер та інші можновладці називаєте Цю Людину!!!!де меценати???добродіі??16000грв!!!)))))це -великі кошти!!!!!?????ганьба!!!!стидно!!!!!як Ви-громадяни-українці могли таке допустити!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!