У Львові збирають ідеї для покращення життя в місті

2565 0
У Львові стартує портал «Мій Львів — Моя Ініціатива», за допомогою якого львів’яни зможуть впроваджувати власні ідеї щодо покращення життя в місті. Ініціатива, яка зареєстрована на сайті і отримала підтримку більше 50 львів’ян зможе пройти процедуру громадського обговорення у Львівській міськраді, а проект місцевої ініціативи, який підтримають не менш як 750 львів’ян буде винесено на розгляд сесії.

Проект «Мій Львів — Моя Ініціатива!» впроваджується Львівською обласною громадською організацією “Комітет виборців України” спільно з Львівською міською радою у партнерстві з ініціативою «Демократизація і права людини» Програми розвитку ООН за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Наразі на сайті вже зареєстровано 22 ініціативи. Зокрема, вони стосуються встановлення турнікетів, внутріквартальних доріг, облаштування прибудинкових територій, встановлення дорожніх знаків та організації руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!