У Львові збирають кошти для музею Михайла Дзиндри. Як долучитися

1786 0
Громадська організація «Друзі Галереї» має на меті зібрати 70 тисяч гривень на багатофункційний інтерактивний пристрій для музею.
фото: НавколоUA

фото: НавколоUA

Громадська організація «Друзі Галереї» збирає кошти на багатофункціональний інтерактивний пристрій — інформативний лайтбокс, розроблений медіа-художником Сергієм Петлюком, для музею модерного абстрактного мистецтва Михайла Дзиндри. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

До 7 серпня активісти мають на меті зібрати 70 тисяч гривень. Організатори спільнокошту зазначають, що частина вибраних творів Михайла Дзиндри останні кілька місяців мандрує містами України: Одесою, Дніпром, Харковом та Києвом. Його роботи ж хочуть зробити більш цікавими для відвідувачів музею в Брюховичах.

Читайте також: У Підгорецькому замку відновлюють захисний мур

Реквізити для перерахунку коштів:

Отримувач: ГО «Друзі Галереї»

Рахунок 26009300649333, відкритий в АТ «Ощадбанк»

ЄДРПОУ 09325703

МФО 325796

Призначення платежу: «Спільнокошт для Дзиндри»

Картка Приватбанку: 5168 7422 1467 0303 на ім'я Iryna Khmarska, директора ГО «Друзі Галереї».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!