У Львові збирають кошти на реабілітацію чоловіка, який постраждав від ракетного удару по шиномонтажу

85056 0
29-річний Роман Гавришкевич перебуває в реанімації.
Фото: Наталя Гавришкевич

Фото: Наталя Гавришкевич

У Львові збирають кошти для подальшої реабілітації Романа Гавришкевича, який 18 квітня зазнав травм внаслідок ракетного удару по шиномонтажу. Зараз 29-річний Роман перебуває у реанімації. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила дружина Романа – Наталія Гавришкевич.

За словами дружини, у її чоловіка, який на шиномонтажі працював адміністратором мийки, багато осколкових поранень та пробита легеня.

Читайте також: У Львові внаслідок ракетного удару загинув 38-річний керуючий директор шиномонтажу

«Роман сьогодні вранці, близько 8 години, приїхав на роботу і саме приступав до неї. Унаслідок ракетного удару дуже постраждав. Зараз перебуває у реанімації у важкому стабільному стані. Має багато осколкових поранень. Йому зробили операцію, поставили шунти. Також у нього пробита легеня», – каже Наталія Гавришкевич.

Вона уточнила, що її чоловік зараз перебуває у медикаментозному сні, до нього нікого не впускають. Водночас дружина разом з маленьким сином – за кордоном. Небайдужих просять фінансово допомогти сім’ї Гавришкевичів для подальшої реабілітації Романа.

Реквізити:

5274 1080 0008 1876 – на ім’я Наталя Гавришкевич.

Нагадаємо, що вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало про сімох загиблих, четверо з яких загинули на станції технічного обслуговування. Однак пізніше очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!