У Львові збирають кошти на лікування важкохворому ексдекану університету. Як допомогти

2613 0
Через онконедугу чоловік змушений безперервно проходити лікування.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

Небайдужих львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування важкохворому колишньому декану економічного факультету Львівського університету бізнесу і права Євгену Пирожеку. Онконедугу в чоловіка діагностували торік. Відтоді він повинен безперервно проходити лікування, яке є досить вартісним. Власних коштів у нього немає, тому він та його друзі просять про допомогу. Про це повідомила волонтерка Уляна Флишко.

Пан Євген з 2005 до 2016 років був завідувачем кафедри економіки, обліку та аудиту Львівського університету бізнесу та права. А з 2006 до 2012 років працював деканом факультету «Економіки та підприємництва».

Як зауважує Уляна Флишко, на онконедугу Євген Пирожек захворів два роки тому. Проте лише минулого року йому встановили діагноз «плоскоклітинний рак стравоходу G-2». За цей час він вже переніс шість хіміотерапій. Біль дещо зменшився, проте пухлина залишилася.

«На проходження чергового курсу лікування потрібні кошти і зовсім немалі. Зокрема, заплановане оперативне втручання з видалення частини стравоходу. Відтак, пану Євгену потрібно особливо спеціальне рідке харчування, а понад усе - в післяопераційний період. Дуже просимо підтримати цю людину, давши шанс на її щасливе і здорове майбутнє!», – написала волонтерка.

Реквізити банківської карток Євгена Пирожека:

ПриватБанк – 5168742732713627

Моно банк – 5375 4114 0686 7908

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!