У Львові збирають кошти на обладнання для операцій онкохворим дітям

1372 0
Таких операцій щороку потребують 500 дітей та підлітків із восьми областей України.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові збирають кошти на операційний стіл для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру для онхохворих дітей. Про це пише БФ «Крила надії» у Фейсбук.

Читайте також: Через локдаун спільнота «Оселя» залишилася без доходу. Як допомогти

«Дуже-дуже сподіваємося, що ти допоможеш нам здійснити нашу величезну мрію – зібрати 1 030 000 грн. для придбання рентгено-проникного хірургічного столу», - пишуть вони. 

Завдяки цьому обладнанню діти зможуть отримувати сучасну і найефективнішу допомогу і швидше одужувати, а лікарі проводити надзвичайно складні операції із одночасним використанням рентген-дуги. 

Тобто лікарі зможуть оперувати і одразу ж перевіряти, наскільки ефективно вони усунули проблему, і оперативно вирішуватимуть, як діяти далі. 

Вартість такого операційного стола становить 1 030 000 гривень, щороку в Україні близько 500 дітей та підлітків із восьми західних областей потребують таких операцій. 

Допомогти у зборі коштів на обладнання можна долучитися за посиланням

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих 

Нагадаємо, що можна також долучитися до допомоги і стати Миколаєм для дітей, стареньких і потребуючих. Зокрема, для дітей-сиріт, також тих, що ростуть у малозабезпечених сім'ях, або ж ті, які мають різні захворювання, можна долучитися тут. Також триває збір коштів на подарунки для ветеранів та бійців АТО і на подарунки потребуючим на Сході. Всі деталі можна дізнатися тут.   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!