Львівʼян закликають долучитися до допомоги дітям, залежним від підтримки дихання

869 0
За попередніми розрахунками, на одну дитину благодійникам потрібно приблизно 200 тисяч гривень.

Благодійний фонд «Крила надії» оголосив збір на потреби дітей, яким необхідна киснева підтримка вдома. Про це повідомила керівниця фонду Наталія Ліпська.  

«У нашого фонду приблизно 60 підопічних, які перебувають на дихальній апаратурі вдома. Якщо діти з ШВЛ забезпечені генераторами, то ці діти не мають рішення на випадок, якщо у місті зникне світло. Це діти і дорослі після перенесеної коронавірусної інфекції, діти з муковісцидозом. Частина з них виїхала, а частині – ні. Хочемо допомогти їм знайти технічне рішення на випадок, якщо у місті не буде світла. Ці рішення будуть дуже різними: хтось із цих людей живе у багатоповерхівці, хтось – у приватному будинку. Для кожного індивідуально енергетики знайдуть оптимальний варіант і зроблять підрахунок», – каже вона у коментарі Tvoemisto.tv.

Читайте також: У Львові в тимчасове користування почали видавати кисневі концентратори

За попередніми розрахунками, на одну дитину благодійникам потрібно приблизно 200 тисяч гривень. Це або генератори, або інші технічні рішення на основі альтернативних джерел енергії.

«Наш проєкт «Дихай.Живи» знову стає актуальним. Тільки цього разу йдеться про персональні джерела живлення. Питання генераторів ми вирішуємо разом з питанням забезпечення родини пальним і це рішення лише для власників приватних будинків. Рішення на сонячних панелях дороге, тому буду вдячна за пропозиції, як допомогти нашим підопічним пережити цю зиму», – додає керівниця фонду.

Перша на черзі у фонду дівчинка Софійка, яка щоночі підключена до апарату штучної вентиляції легень. За неї дихає апарат ШВЛ.

Реквізити для допомоги:

  • UA173052990000026004011002472
  • https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i12274216434  - для переказів з будь якої точки світу і по Україні
  • https://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty - повні валютні реквізити

 

Призначення платежу: «Дихай.Живи» або «для Софійки».

Нагадаємо, львівська волонтерка, керівниця благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська ще раніше закуповувала кисневі концентратори на видавала їх у тимчасове користування людям, які цього потребують.

Ірина Березовська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!