У Львові збирають кошти на відкриття соціального підприємства для жінок з ВІЛ

2511 0
Потрібно зібрати 90 тисяч гривень.
Фото: БО 100% життя

Фото: БО 100% життя

Львівський осередок благодійної організації «100% життя» оголосив збір коштів на краудфандинговій платформі Startera для відкриття соціального швейного підприємства.

«Ми отримали приміщення, розпочали там масштабні ремонтні роботи, закупили частину швейного обладнання, підготували систему підготовки працівників з числа наших клієнток – ВІЛ-позитивних жінок, жінок, які звільнилися з місць позбавлення волі. Маємо якісний бізнес-план і зовсім скоро плануємо мегавідкриття!», – кажуть у БО «100% життя».

Організація перемогла у конкурсі міжнародного фонду «Відродження», що подвоїть суму, зібрану краудфандингом. Потрібно зібрати 90 тисяч гривень. Допомогти можна за посиланням. Наразі зібрано менше 2 тис. гривень, а збір завершується через 25 днів.

Проєкт допоможе у навчанні та працевлаштуванні жінок, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, у наданні їм психологічної допомоги для подолання стигматизації та дискримінації у суспільстві, зокрема під час прийому на роботу, а також у створенні умов для самостійного забезпечення власних потреб без соціальних виплат.

Додамо, львівський осередок БО «100% життя» працює із різними категоріями соціально незахищених людей – хворими на туберкульоз, ВІЛ-позитивними, колишніми увязненими тощо і є частиною всеукраїнської мережі «100% життя».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!