У Львові збирають листи для вояків на Сході

6860 0
МГО «Наші Брюховичі» спільно з Народною Самообороною Львівщини проводить захід «Привітай Солдата зі святами...». Листи збирають до 12 грудня.
Фото: bazarmedia.info

Фото: bazarmedia.info

Мета заходу: долучити до привітальних листів дітей селища, адже ми знаємо, що саме дитяче слово, малюнок чи посмішка є щирими та добрими, кажуть організатори акції. Захід відбудеться за сприяння дирекції ДНЗ №143, СЗШ №41, Школи-інтернат №104 та за підтримки настоятелів місцевих церков, зокрема отця Петра та отця Ярослава. Закликаємо мешканців, а також всіх небайдужих, долучитися до акції, написати листа. Листи збирають до 12 грудня включно. Мешканці селища можуть приносити їх до навчальних закладів, повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Після цього листи будуть передані Народній Самообороні Львівщини для відправки на Схід України солдатам, які знаходяться на лінії вогню.

Долучитися можуть всі охочі. Організований збір листів-привітань буде проводитись в навчальних закладах активістами МГО «Наші Брюховичі» 12 грудня 2014 року:

10:00 –ДНЗ №143 «Лісовий дзвіночок» (смт. Брюховичі, вул.Макаренка, 9)

11:00 - Львівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №104 (смт.Брюховичі, вул. Незалежності України, 1)

12:00 – СЗШ №41 (смт.Брюховичі, вул. Макаренка, 19).

За деталями та додатковою інформацією звертайтесь у МГО «Наші Брюховичі», тел.(097) 119-67-91 або (093) 205-08-07.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!