У Львові збирають позитивні онкоісторії для майбутньої книги

3460 0
До книги увійдуть 20 історій, а решту опублікують на спеціальні сторінці у Facebook.
фото: Ірина Снітинська/Facebook

фото: Ірина Снітинська/Facebook

У Львові збирають надихаючі, позитивні історії від людей, які побороли рак. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила засновниця школи риторики «Аґрус» Ірина Снітинська, яка допомагала організовувати Inspiration Day. Onco Talks Lviv.

За її словами, ідея з’явилася після проведення Onco Talks. Книгу хочуть створити для людей, які зараз лікуються від раку, щоб їх підтримати. Тих, хто вже поборов хворобу, закликають ділитися власними надихаючими історіями.

Читайте також: Відважні. Відверті історії жінок, які подолали рак

«Запишіть на аудіо чи відео (10-15 хв достатньо) або напишіть текстом (2-5 сторінок) свою позитивну онкоісторію про віру в себе і про віру у вас, про допомогу близьких і незнайомих, про хороших лікарів, про помилки і відповіді на питання, про нові сенси життя тощо. Обов’язково трохи розкажіть про себе і додайте власні висновки», – пише Ірина Снітинська.

Історії можна надсилати до 8 вересня на електронну пошту [email protected] з позначкою теми «моя онкоісторія». До книги увійдуть 20 розповідей, а інші будуть опубліковані на спеціальній сторінці у Facebook.

Допомогти у видавництві та розповсюдженні майбутньої книги запрошують усіх охочих. За словами Ірини Снітинської, для роботи над книгою вже сформовано команду спеціалістів-волонтерів, також є домовленості з друкарнею.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!