У Львові зібрали 300 кг речей для потребуючих. Як долучитись?

1800 0
У суботу, 27 червня, у парку імені Івана Франка, а саме біля ротонди, де що вихідних тепер проходить "Сніданковий ярмарок", пройшла благодійна акція "Шафа". Збирали одяг для потребуючих.
Фото: varta.com.ua

Фото: varta.com.ua

Мета акції - зібрати якомога більше одягу та взуття у хорошу стані та передати їх до "Емаус-Оселі", яка займається збором та розприділенням необхідних речей для малозабезпечених людей, сиріт, безхатьків. 

Організувати "Шафу" під час "Сніданкового ярмарку" вирішили не випадково, адже тут є можливість не лише допомогти потребуючим, поділившись своїми речима, але й гарно провести час.

Допомогти речима можна у будь-який день, адже контейнери  для збору речей встановлено пр всьому місту, а саме:  вул. Валова, 18а (біля входу у Музей ідей); пл. св. Юра, 5 (біля входу в Собор Святого Юра); пр. Червоної Калини, 70 (біля входу у Церкву Різдва Пресвятої Богородиці); вул. Широка, 81а (біля входу у Церкву Вознесіння); вул. Симоненка, 5, (біля входу у Церкву Святих Володимира і Ольги); вул. Джорджа Вашингтона, 12 – на розі з вул. Пасічна (Заправка “ОККО”); вул. Ю. Липи, 12 (Заправка “ОККО”); вул. Новознесенська, 34 (біля входу в Храм Пресвятої Богородиці – Володарки України); вул. Городоцька, 319а (біля входу в Церкву Христового Воскресіння).

Волонтери проекту "Шафа" розповіли, що лише протягом сьогоднішнього дня їм вдалось зібрати понад 300 кг речей, здебільшого одягу

Джерело: Справжня варта


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!