У Львові зібрали 30 тисяч євро для жінок, які постраждали від війни

1029 0
Кошти зібрали на аукціоні в межах проєкту «Руки для мами», під час якого презентували понад 30 кращих робіт українських митців.
Фото: Перше ТМО

Фото: Перше ТМО

У Львові під час мистецького проєкту «Руки для мами» вдалося зібрати 30 тисяч євро на протези для українських матерів, які постраждали від ворожих обстрілів. Про це повідомили у пресслужбі ОВА.

Читайте також: У Львові відкрили виставку оберегів, які для людей, що втікають, є символами російсько-української війни. Фото

Крім львівського аукціону, де було представлено понад 30 творів українських митців, проєкт «Руки для мами» збирає кошти і у Європі. Виставку українських робіт побачили у Берліні та Відні, де продали 11 картин і зібрали 250 тисяч гривень.

У найближчих планах благодійників – візит до Франції та Італії, а також поїздка за океан.

Нагадаємо, що з Данії до Львова та кілька днів прибув менеджер у сфері ортопедії Rasmus Sylvest Mortensen. Він провів лекції про особливості протезування, огляди пацієнтів, під час яких львівські спеціалісти уже виконували заміри.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!