Від продажу бойових трофеїв у Львові​​ зібрали понад 200 тисяч гривень

1199 0
В аукціоні взяли участь 13 художників та близько 60 учасників.
фото: лмр

фото: лмр

У Львівському муніципальному мистецькому центрі провели благодійний аукціон на якому розігрували трофеї, здобуті у гарячих точках, – тубус рпг, уламки граду, каски, гільзи та інші артефакти, здобуті Збройними Силами України на полях перемоги. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Загалом на аукціоні вдалось зібрати 205 510 грн. Виручені кошти скерують у благодійний фонд UAID для закупівлі необхідних речей на передову.

Читайте також: На благодійному аукціоні за кубок «Євробачення» зібрали 900 тисяч доларів

В аукціоні взяли участь 13 художників та близько 60 учасників. А автор найдорожчого об’єкта (55 000 грн) – Сергій Петров із Харкова, який через війну переїхав до Львова.

Крім трофеїв, на аукціоні можна було придбати роботи українських художників: Waone Interesni Kazki (Володимир Манжос), Ярослав DRZK, Bob Basset (Сергій Петров), Sadan Vague (Василь Паляниця), Tasha Levytska, Катя Терещенко та Ксенії Гладушевської.

Нагадаємо, що напередодні картину львівської художниці Олени Папки придбали за $45 тисяч на аукціоні Forbes у Празі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!