Політична реклама

У Львові зібрали кошти на електронну дошку про героя Небесної сотні

1764 0
Друзі героя Небесної сотні Богдана Сольчаника зібрали кошти для встановлення у Львові електронної меморіальної дошки на його честь – з його віршами та фотографіями. Богдан – дослідник та соціолог, який трагічно загинув в Києві на Майдані 20 лютого.
Фото з Facebook Vira Hoy

Фото з Facebook Vira Hoy

Хоча на встановлення дошки треба 7,65 тис. грн, небайдужі пожертували трохи більшу суму: «Дякуючи особистим внескам та підтримці інституцій ми зібрали 10,29 грн. Це набагато більше, аніж ми розраховували зібрати, тому дякуємо за кожну гривню. В процесі реалізації проекту ми будемо звітувати про витрачені кошти, а залишок використаємо на один з наступних проектів, про який обов’язково повідомимо», – пише на Facebook Марічка Погорілко.

Нагадаємо, друзі Богдана Сольчаника в кінці травня оголосили про збір коштів на встановлення у читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5) електронної дошки, на якій можна буде переглянути публіцистичні та академічні праці Богдана, вірші, фото із ним, а також спогади про нього.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!