У Львові змагатимуться найкращі шахісти України. Де подивитися

1544 0
У середу, 2 грудня, у Львові стартують фінали чемпіонатів України з шахів серед чоловіків та жінок. Змагання триватимуть упродовж дванадцяти днів та завершаться 14 грудня. Їх учасниками стануть 22 найкращих шахістів України.
фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

фото: dreambox.at.ua, zaksport.uz.ua, unian.ua

Як зазначають організатори, цьогоріч майже усі учасники є міжнародними гросмейстерами, а восьмеро шахістів представлятимуть Львів. «Приємно констатувати, що серед претендентів на титул чемпіона України восьмеро шахістів є львів'янами – Юрій Криворучко, Олександр Арещенко та Андрій Волокітін, Мартин Кравців, Наталя Букса, Єлизавета Соловйова, Мирослава Грабінська. Серед них – наша гордість, чемпіонка світу Марія Музичук, яка в рамках підготовки до чемпіонату світу буде змагатись з найсильнішими шахістами-чоловіками», – розповів директор турніру Назар Фірман.

Читайте також: Люди Твого міста: Марія Музичук про шахи і любов до Львова

Додамо, що церемонія відкриття та жеребкування фіналу чемпіонату України з шахів серед чоловіків розпочнеться 2 грудня о 18:15 год. в приміщенні Львівської ОДА, а серед жінок – 4 грудня о 18:00 год. в приміщенні Львівської міської ради.

Турнір відбуватиметься в готелі «Волтер» за адресою: вул. Липинського, 60а.
Партії розпочинаються о 15:00 годині.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!