Політична реклама

У Львові зменшилася кількість активістів, які патрулюють місто

1316 0
Місто Львів продовжують патрулювати спільні групи з працівників міліції, активних мешканців, вело- та автопатрулів.

Кількість активістів зменшилась, однак, у всіх районах міста відновила роботу міліція, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Відтак, усім мешканцям, які долучаються до патрулювання, дякують за активність.

«Сьогодні вночі на координаційну лінію районної адміністрації жодного дзвінка не було. Загалом до патрулювання вночі залучено 121 особу, з них 76 мешканців. Також залучали працівників ЛКП. Патрулювало 5 машин, 14 працівників міліції. Цієї ночі, з четверга на п’ятницю, будемо просити людей знову виходити на патрулювання, ймовірно, у меншій кількості, оскільки міліція вже відновила свою роботу. Усім мешканцям, які в цей непростий час долучались до патрулювання, хочемо подякувати за спільну роботу», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«Ця ніч у нашому районі минула спокійно. Патрулювання вели загалом 98 осіб, зокрема і міліціянти. Так виглядає, що ситуацію вчасними і результативними заходами свого часу вдалось втримати в правильному руслі і вже зараз можемо повертатись до звичного режиму роботи», - каже Ірина Гримак, голова Залізничної РА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!