У Львові змінили схему руху чотирьох маршрутів

4187 0
Із понеділка, 23 березня, через відновлення будівництва трамвайної колії на Сихів на вул. Стуса, автобусні маршрути 4а, 26, 53 та 30 курсуватимуть за зміненою схемою.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Ігор Собенко, автобусні маршрути 4а, 26, і 53 будуть курсувати вулицею Івана Франка від польського консульства, вулицею Панаса Мирного, Угорською і далі - на Сихів, пише Zaxid.net. У зворотному напрямку автобуси на цих маршрутах після Сихівського моста курсуватимуть вулицею Угорською, Карбишева, Литвиненка, Панаса Мирного, Франка, а далі - за маршрутом.

Маршрут №30, який курсував вулицею В.Стуса на Новий Львів також буде їхати вулицею Івана Франка, вулицею Панаса Мирного, а кінцева зупинка буде на трикутнику вулиць Угорська-Литвиненка-Карбишева. У зворотному напрямку автобус курсуватиме вулицею Панаса Мирного та Івана Франка, а далі їхати своїм маршрутом.

Читайте також: Колію на Сихів знову будують. Перекриватимуть дорогу

На схему руху інших маршрутів перекриття вулиці В.Стуса не вплине, поінформував Ігор Собенко. Такі зміни, за його словами, планують до листопада.

Нагадаємо, з 23 березня у зв’язку з будівництвом трамвайної колії на Сихів у Львові буде повністю перекрито рух на вул. В. Стуса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!