У Львові змінили графіки руху транспорту, що їде до кладовищ

2208 0
До Великодніх свят посилять роботу громадського транспорту, який курсує до міських кладовищ. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Так, через збільшення пасажиропотоків до міських кладовищ під час Великодніх свят та з метою покращення доїзду громадян до місць поховань близьких і родичів, у роботу міського пасажирського транспорту внесено такі зміни:

10-13 та 18-19 квітня рух автобусів маршруту №38 «Університет ім. І.Франка – вул.Зелена (туберкульозна лікарня) продовжено від тублікарні до Сихівського кладовища;

10-13 та 18-19 квітня на маршруті №1003 «Пл. святого Теодора – с.Збиранка (Голосківське кладовище») кількість автобусів буде збільшена на 2 одиниці і на вказаному маршруті працюватиме 4 автобуси. 

Читайте також: Великодні Богослужіння у храмах Львова. Розклад

10-13 та 18-19 квітня на тролейбусному маршруті №11 (пл.Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено і на даному маршруті працюватиме 4 тролейбуси.

Також у вказані дні буде посилено контроль за роботою трамвайного маршруту №7, який забезпечує доїзд до Личаківського та Янівського кладовищ. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!