У Львові змінили кінцеву маршруту № 54

2591 0
Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, міські автобуси № 54 курсуватимуть з смт. Брюховичі до вул. Антонича, 12, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: lviv.depo.ua

Фото: lviv.depo.ua

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, спочатку автобуси маршруту №54 курсували з смт. Брюховичі до Сихова, до дитячої поліклініки. «Згодом виявилось, що маршрут збитковий, перевізник запропонував провести експеримент: впродовж 1,5 місяця автобуси курсувати до ТЦ «Форум», минаючи Сихів. Результат виявився ще гірший. Провели обстеження пасажиропотоків і запропонували повернутися на Сихів. Але, оскільки біля дитячої поліклініки були складні умови з розворотом і недостатньою кількістю пасажирів, кінцеву зупинку перенесли на вул. Антонича, 12 поблизу місця, куди перенесуть ринок «Санта-Барбара», – зазначив Ігор Собенко.

Читайте також: На Сихові приберуть кінцеві зупинки від ринку «Санта-Барбара»: деталі

За його словами, зараз будуть вносити зміни у паспорт маршруту, погоджувати схему руху в ДАІ. «Думаю, через тиждень автобуси вже їздитимуть на вул. Антонича», – додав Ігор Собенко.

Обслуговує маршрут №54 АТП-14630.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!