Політична реклама

У Львові змінили маршрут автобуса № 28

1857 2
Автобуси курсуватимуть до Рудно не через Зимну Воду, а по окружній дорозі.

У Рудно автобусне сполучення охоплюватиме садочок, школу, поліклініку, вокзал, повідомили у прес-службі Львівської мерії.

Рішення про такі зміни маршруту було погоджено сьогодні з мешканцями. Зараз готуються відповідні документи для внесення змін у автобусний  маршрут.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктора Щира, у квітні виконком уже приймав рішення про зміну маршруту №28.

«Автобуси мали б їздити у Рудно через Зимну Воду. Це рішення було погоджене з сільською радою та ініціативною групою мешканців, однак не всіх жителів Рудно воно влаштувало», – зазначив Віктор Щир.

Нагадаємо, маршрут №28 курсує від мікрорайону Рясне-2 до Санта Барбари у Сихівському районі.


Читайте також:
14 Травня, 2014 14:53
Ірина маршрут №28 не їде на сихів, а до колишньої "Бомби"
13 Травня, 2014 14:11
666 ...перш ніж "нагадувати" львів`нам маршрут "28"-ки , отому "нагадувочу" не завадило б самому пересвідчитись (провезти по маршруту свою дупу) , за яким маршрутом курсує "28"-ка ... най би спробував добратися до Санта-барбари на Сихів ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!