У Львові змінили маршрут курсування автобусів №5А і №52

2848 0
За новими схемами автобуси їздитимуть з 2 червня.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

У Львові змінили схеми руху автобусних маршрутів №5А і №52. За новими напрямками громадський транспорт почне курсувати з 2 червня. Про це повідомили у Львівському комунальному АТП №1.

  • Маршрут №5А продовжили від пл. Різні по просп. Чорновола, вул. Липинського до вул. Варшавської (в зворотному напрямку вул. Варшавська, просп. Чорновола і далі за звичним маршрутом). 
  • Маршрут №52 замість вул. Варшавської буде курсувати по вул. Липинського, Богдана Хмельницького до Галицького перехрестя і в зворотному напрямку.

 

Читайте також: Які маршрути у Львові тимчасово не курсують під час воєнного стану. Перелік

Нагадаємо, у Львові відкоригували вартість проїзду у громадському транспорті. Йдеться про автобуси, де разовий проїзд тепер коштуватиме 15 грн замість 10 грн, як було раніше. Водночас ціна на проїзд у електротранспорті Львова – трамваях та тролейбусах – не змінюється. 

До цього у травні 2021 року виконавчий комітет Львівської міської ради підвищував вартість проїзду у громадському транспорті міста до 10 гривень. Станом на той час вартість пального становила 20 грн 10 коп/літр. Ціна тоді була однаковою як для автотранспорту, так і для електротранспорту. 

Також у місті планують відновити звичний графік курсування громадського транспорту на маршрутах які оптимізували через вартість та дефіцит пального. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!