У Львові по-новому затверджуватимуть містобудівельні умови та обмеження. Оновлено

5023 0
Якщо раніше містобудівельні умови та обмеження видавало управління архітектури міста, то зараз це робитиме виконавчий комітет Львівської міськради.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Перші рішення розглянуть уже цієї п’ятниці. Поки що це дозволи на невеличкі будівельні роботи – переобладнання горища в житлове приміщення та реконструкцію приміщення для виробничих потреб. Прийти на засідання зможуть усі охочі, тому таке нововведення допоможе зробити видачу документа прозорою та відкритою.

«Ми сподіваємося, що це дозволить зменшити кількість скандальних забудов у місті. По-перше, тому що рішення прийматимуться колегіально, а по-друге, всі рішення виконкому публікуються на сайті Львівської міської ради, на відміну від наказів департаменту містобудування», – наголосила начальник юридичного управління міста Гелена Пайонкевич, передає zaxid.net.

Читайте також: У ЛЬВОВІ ЗАБОРОНИЛИ БУДІВНИЦТВО БАГАТОПОВЕРХІВКИ НА ВУЛ.КОНДУКТОРСЬКІЙ

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!