У Львові змінили процес видачі посвідчення реабілітованим

2224 0
Через зміни законодавства тепер послугу «видача посвідчень реабілітованим» районні адміністрації не надають.
фото: kolomyia.today

фото: kolomyia.today

Тепер, аби отримати посвідчення реабілітованого, слід звертатися в регіональну комісію. Про це повідомляє пресслужба ЛМР із посиланням на департамент адміністративних послуг.

Через зміни законодавства тепер послугу «видача посвідчень реабілітованим» районні адміністрації не надають. Щоб отримати, слід звернутись до Львівської регіональної комісії з реабілітації.

«У зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури реабілітації жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917−1991 років», послугу, яку раніше надавали районні адміністрації міста Львова — видача посвідчень реабілітованим, тепер не надають», – кажуть в департаменті.

Усі запитання, пов’язані з визначенням статусу реабілітованого чи потерпілого від репресій, слід ставити Львівській регіональній комісії з реабілітації за адресою: вул. Винниченка, 18, каб. 403, тел.: 299 91 06.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!