Політична реклама

У Львові змінили рух автобусного маршруту №7

1443 0
У Львові затверджено нову схему руху автобусного маршруту №7. Як інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління транспорту та зв’язку ЛМР, зміни внесено на прохання мешканців міста.

Відтепер автобуси маршруту №7 курсують за такою схемою: вул.Під Голоском – пр.Чорновола – вул.Гонти – вул.Підвальна – вул.Франка – вул.Шота Руставелі – вул.Стуса – вул.Литвиненка (у зворотному напрямку вул.Карбишева)- вул.Угорська – пр.Червоної Калини – вул.Драгана – вул.Скрипника (у зворотному напрямку вул. Коломийська - вул.Кавалерідзе – вул.Сихівська – пр.Червоної Калини).

Нагадаємо, до 1 червня у Львові діятимуть зміни у русі 14 маршруток, в цей час замість трамваїних маршрутів №1 та 9 (які пізніше були замінені автобусними 1 ТРАМ та 9 ТРАМ) курсують автобуси №52 та 53 відповідно.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!