У Львові змінюють перепустки для в'їзду в центральну частину міста

3193 0
Отримати перепустки нового зразка можна впродовж серпня. Діяти вони почнуть уже з вересня.
фото: 1256.lviv.ua

фото: 1256.lviv.ua

З 1 вересня вступлять в дію нові перепустки для в’їзду транспорту в центральну пішохідну зону Львова, повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на начальника управління безпеки міста Юрія Діля.

За його словами, зміни пов'язані зі зловживаннями, які траплялися зі старими перепустками. Тож для запобігання цьому у місті також повторно проведуть реєстр осіб, які мають право на в'їзд у пішохідну зону.

У перепусток зміниться кольористика. Для автомобілів мешканців пішохідної зони вони будуть зеленими, для автомобілів, які обслуговують підприємства та заклади на території пішохідної зони, для надання послуг та здійснення розвантаження/завантаження товарів, продуктів, тари тощо — жовті, для спеціалізованих служб і силових структур — червоні. Отримати перепустки нового зразка можна впродовж серпня.

Читайте також: Чому у центрі Львова частина бруківки стала блакитною

Мешканці зможуть заїжджати в пішохідну зону цілодобово, однак для них, у залежності від адреси проживання, на перепустці буде вказано три зони для паркування та місця, де не можна паркуватися чи залишати своє авто. Мешканцям для отримання перепуски нового зразка необхідно буде надати документи, які підтверджують, що вони є власниками транспортного засобу і проживають на території пішохідної частини.

Автомобілі сфери обслуговування зможуть заїжджати в центральну пішохідну зону, як і раніше, з 6:00 до 11:00. Вартість перепусток для них становитиме 465 грн на місяць. Для мешканів та спецтранспорту перепустки безкоштовні.

Для отримання перепусток нового зразка необхідно звертатися за адресою: пл. Ринок, 1, кабінет охорони. Отримати консультацію чи за додатковою інформацією можна звертатися цілодобово за тел. (032) 297 59 94.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!