У Львові знайшли підозрілий пакунок: на місці працюють вибухотехніки. Оновлено

2264 0
На вулиці Кузнярівський у Львові знайшли підозрілий пакет. Наразі зі знахідкою працюють експерти. Про знахідку повідомив пильний львів’янин, – повідомляютьу прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.
фото: vlasno.info

фото: vlasno.info

За інформацією Національної поліції, сьогодні, 2 грудня, близько 11:15 години на оперативну лінію «102» зателефонував львів’янин та повідомив, що на вулиці Кузнярівський поблизу цистерн із пальним лежить підозрілий предмет.

Зараз на місці події працюють експерти-вибухотехніки. Як повідомляє Вголос, підозрілий пакет, який знайшли біля цистерн у Львові, виявився безпечним Як стало відомо, у пакеті були особисті речі.

Нагадаємо, 30 листопада, на проспекті Червоної Калини, 127, львів’яни виявили гранату. На місці події працівники НДКЦ встановили, що це бойова граната Ф-1 без запалу. 

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!