У Львові знайшли водія, який збив дітей на пішохідному переході

6879 4
У Львові знайшли водія, який вчора, 1 лютого, збив дітей на пішохідному переході на перехресті вулиці Пасічна та Пимоненка. Tvoemisto.tv дізналося деталі вчорашньої аварії.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Як розповіла Tvoemisto.tv речниця ГУ НПУ у Львівській області Світлана Добровольська, водій, який вчора збив двох дітей на пішохідному переході на перехресті вулиць Пасічна та Пимоненка, з місця аварії не тікав.

«Водій перебував у шоковому стані, тому не підходив до поліції, яка перебувала на місці ДТП. Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, водій підійшов і зізнався у скоєному. Тобто, уже з’ясовано, хто скоїв наїзд. Зафіксовано, що автомобіль був на місці подій, а сам водій був тверезий. На даний момент ми з’ясовуємо всі обставини», - розповіла Світлана Добровольська.

Нагадаємо, що раніше повідомляли, що водій втік з місця ДТП.

За словами речниці, водій збив хлопчиків-братів віком 8-ми і 9-ти років. Зараз вони перебувають у тяжкому стані.У них травма голови.

Як повідомляють у прес-службі міськради, до кінця тижня тут планують встановити дорожні знаки про обмеження швидкості та додаткові ліхтарі вуличного освітлення. Також, впродовж 1 – 15, місяця тут встановлять світлофорний об’єкт. Також заплановано влаштувати освітлення пішохідного переходу.

Нагадаємо, що сьогодні о 16:00 Tvoemisto.tv організовує дискусію «Як зробити дороги у Львові безпечнішими?». Основною метою дискусії є виявити основні причини порушень ПДР львів’янами і напрацювати пропозиції, щоб зробити дороги у Львові безпечнішими. Учасники дискусії: представники громадських ініціатив та організацій, експерти з безпеки дорожнього руху та представники Львівської міської ради, молодь.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста».

Трансляція наживо розпочнеться 2 лютого о 16:00 на сайті: ;tvoemisto.tv/on-line

 

 

Розмовляла Мар'яна Федина

ТЕГИ: аварія, ДТП

Читайте також:
2 Лютого, 2016 14:36
Євген Хотілось би знати чому у Львові зранку вимикають освітлення вулиць (в тому числі пішоходних переходів) саме тоді, коли ще темно? Саме в цей час люди поспішають по справах, а світло зникає за 10 - 15 хвилин до появи денного освітлення! Це жахливі хвилини для пішоходів та водіїв! Невже єкономія єлектрики за 15 хвилин варта такої небезпеки? Я сам кожен день з жахом переживаю цей момент за кермом!
2 Лютого, 2016 14:24
Іван Я сам воджу машину, і коли бачу дітей, які біжать по тротуару у вздовж дороги, стає моторошно, адже не знаєш коли вони змінять напрямок руху. Я це до того, що батьки повинні виховувати у дітей відповідальність під час руху повз та через дороги. Звісно це не знімає відповідальності з водіїв, але це не поверне дітей!!! Ви можете навіть садити водіїв довічно, але наголошую, це не поверне дітей!!! Тож перше: переходьте з дітьми дорогу лише у встановленому місці; 2. нашийте світловідбиваючі смуги на верхній одяг. Я сам бачив купу разів, мама спішить і веде дитину через дорогу там де не слід або на червоне світло. Тож думайте головою, а не дупою!
2 Лютого, 2016 12:38
пішохід А знаєте чому стільки дітей і людей попадає під машину? Бо не розумні люди перебігають на червоне світло і в місцях не призначених для переходу з ДІТЬМИ!!!!! Так і хочеться стукнути таких людей! А потім діти набираються такого і от стаються випадки! Люди поважаємо один одного і переходимо в правильних місцях, на зелене світло та у вечері одівати одяг світлий або з світловідбивними смугами.
2 Лютого, 2016 12:01
водій Та в нас у Львові майже кожен перехід небезпечно зроблений і потребує підсвітки! А люди вибігають часто в останній момент різко на дорогу і просто при такому освітленні можна не зауважити вчасно... А ті, що освітлені (пр. Чорновола, Виговського-В.Великого) - освітлені силами активістів і благодійників, а не місцевого самоврядування... ((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!