У Львові суд задовольнив апеляцію ДАБІ. На Лукаша,1 мають знести два поверхи

2211 0
Конфлікт між мешканцями і забудовником тривав 10 років.
Фото: Фейсбук сторінка Анни Біликівської

Фото: Фейсбук сторінка Анни Біликівської

Апеляційний адмінсуд Львова відновив дію припису Державної архітектурно-будівельної інспекції щодо знесення зайвих поверхів скандальної багатоповерхівки на вул. Лукаша,1, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила активістка Анна Біликівська.

У березні цього року Львівський окружний адміністративний суд дозволив не зносити два незаконні поверхи скандальної багатоповерхівки на Лукаша, 1 у Львові. Втім восьму апеляцію таки задовольнив.

«Восьмий апеляційний адміністративний суд дослухався до наших аргументів, і виніс єдино правильне рішення. Скасувати рішення суду першої інстанції, а нашу з ДАБІ апеляцію – задоволити», – пише активістка.

Нагадаємо, йдеться про 17-поверхівку, яку будують у історичному ареалі Львова поблизу студмістечка «Львівської Політехніки». Конфлікт із мешканцями сусідніх будинків та забудовником триває близько 10 років. У 2015 році державна архітектурно-будівельна інспекція у Львівській області почала вимагати знести два зайві поверхи, оскільки замість погоджених 15 поверхів тут побудували 17.

 


ТЕГИ: незаконні забудови Львів, багатоповерхівка Львів, знесення будинку Львів, скандальні забудови Львова ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Шота Руставелі демонтували незаконні прибудови до балкону Де не варто купувати квартири у Львові. Оновлений перелік незаконних забудов Що буде з віллою на Коновальця, на місці якої хочуть збудувати 6-поверхівку Виконком ЛМР знову скасував містобудівні умови для 5-поверхівки на Горбачевського На місці вілли на Коновальця хочуть збудувати 6-поверхівку У Львові виявили ще одне незаконне будівництво Апеляційний, 418 Трагедія в Дрогобичі нагадала, що «дядя Коля — не експерт» Львівський суд зобов’язав знести 8 незаконних поверхів ЖК «Форест-Хілл» РЕКОМЕНДУЄМО 21 ЛИСТОПАДА, 20:00 ЛЬВІВ І ЙОГО СЕЛА. ЯК МІСТО РОЗШИРЮВАЛО СВОЇ ТЕРИТОРІЇ 21 ЛИСТОПАДА, 10:00 ДАВАЙТЕ Ж ЗГАДУВАТИ, ЩОБ ПОБОРОТИ ЗНЕВІРУ. ДО РІЧНИЦІ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ 20 ЛИСТОПАДА, 17:30 ЯК У ЛЬВОВІ ПІД ВИГЛЯДОМ ВІДНОВЛЕННЯ ЗНИЩИЛИ ЩЕ ОДНУ ВІЛЛУ Афіша фільмів на KINOafisha.ua. Головні новини за день на UKR.NET. Купуй авто у найкращіх дилерів на Avtosale.ua.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!