У Львові демонтують самочинну надбудову до багатоповерхівки

4573 0
Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю вжила заходів щодо об’єкта будівництва по вулиці О. Новаківського, 3, замовником якого виступає ОСББ «Піраміда».
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Львові проведено заходи архітектурно-будівельного контролю щодо будівництва із реконструкції з розширенням багатоквартирного житлового будинку по вул. О. Новаківського, 3 у м. Львові за рахунок прибудови та надбудови.

Замовником будівництва не виконано вимог приписів Інспекції щодо зупинення будівельних робіт та забезпечення доступу посадових осіб до перевірки об’єкта будівництва, повідомляють у прес-службі міськради.

За наслідками не виконання приписів Інспекції щодо зупинення будівельних робіт та забезпечення доступу посадових осіб до перевірки об’єкта будівництва, Інспекцією скасовано декларацію про початок виконання будівельних робіт на будівництво із реконструкції з розширенням багатоквартирного житлового будинку по вул. О. Новаківського, 3 у м. Львові за рахунок прибудови та надбудови, а також винесено припис про демонтаж (знесення) самочинної надбудови та відновлення існуючого житлового будинку, приведення його у попередній (первинний) стан.

Читайте такоє: У Львові судитимуть чиновників ЛОДА за незаконне будівництво

Також зазначаємо, що припис про знесення самочинної надбудови та відновлення існуючого житлового будинку, приведення його у попередній (первинний) стан, забудовник повинен був виконати до 30.09.2016, що зроблено ним не було.

Відтак наступним кроком Інспекції є звернення до суду із позовом про знесення самочинної надбудови та приведення реконструйованої будівлі у попередній стан.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!