Політична реклама

У Львові знесуть три будівлі, щоб прокласти колію на Сихів

1452 0
Управління капітального майна Львівської міської ради замовить оцінку об’єктів нерухомості на території, через яку пролягатиме тарована колія на Сихів.

Ці будівлі місто викупить для суспільних потреб, інформує прес-служба Львівської мерії.

Виконавчий комітет Львівської міської ради 25 січня надав управлінню капітального будівництва функцію замовника на проведення оцінки нерухомості. Це майно на вул. Навроцького, 1а (площа 614 кв. м), вул. Стуса, 49 (площа 78,5 кв. м) та вул. Стуса, 51 (площа 101,8 кв. м), які викупить місто.

Нагадаємо, Львівська міська рада у другому півріччі 2014 року планує продовжити будівництво трамвайної колії на Сихів (маршрут №4). Проект будівництва передбачає знесення низки будівель.

«Власники приміщень розуміють, що будівництво трамваю – це стратегічний об'єкт, який важливий для мешканців Сихівського району, тож принципових заперечень не мають. Однак запропонували свої умови компенсації з боку Львівської міськради», - пояснила голова Сихівського району Львова Ірина Маруняк.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини, аж до Санта-Барбари. Планується, що трамвайну колію на Сихів почнуть будувати вже навесні. Підрядником з будівництва трамвайної колії буде компанія «Онур».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!