У Львові знімають французький серіал, події якого відбуваються в Парижі. Фото

10375 1
Зйомки проходять в Палаці Потоцьких, на черзі – театр Марії Заньковецької та кілька львівських вулиць.
Фото: Kinopoint

Фото: Kinopoint

Франко-німецький телеканал знімає у Львові сцени для багатосерійного фільму «Аташе». За сценарієм, дія відбувається в Парижі, повідомляє Kinopoint. Замовлення телеканалу виконує ізраїльська продакшн-компанія.

Читайте також: 18 прем'єр українського кіно. Що подовитись у найближчі півроку

Для зйомок міжнародна команда обрала львівські Палац Потоцьких, театр Марії Заньковецької, фонтан біля Оперного театру, провулок Параджанова, вулицю Лесі Українки, проспект Шевченка і FestRepublic.

Читайте також: На площі ринок у Львові знімають українську комедію «Я, ти, він, вона». Фото

Основна сюжетна лінія серіалу розповідає про події, що відбулись в Парижі після теракту в листопаді 2015 року.

«Ізраїльтянин, відомий музикант, переїжджає до Парижа, де його дружині запропонували нову роботу – культурного аташе. У столиці романтики він зазнає мук подружньої та особистісної кризи. Окрім того, після теракту у героя виникає відчуття, що він вдома – в Ізраїлі», – розповідають творці серіалу.

Окрім Львова, зйомки пройдуть у Києві та Одесі, а в грудні – завершаться у Парижі.

Фото: Kinopoint


Читайте також:
6 Листопада, 2018 18:19
Гість Зашибісь - Міхновських перекрита на "вічний ремонт", а тепрер ще Ясну перекрили в годину пік ввечорі. Люди ви чим думали?????? Корки і так страшні, а тепер і проїхати нема як додому!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!