У Львові знову прогнозують грози. Якою буде погода у ці вихідні

4946 0
Синоптики прогнозують І рівень небезпечності. Днями у Львові будуть грози і поривчастий вітер
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Завтра, 27 червня у Львові та області дощитиме. Синоптики Львівського гідрометцентру попереджають про грози і град, прогнозують І рівень небезпечності, жовтий.

Читайте також: До +34 та висока пожежна небезпека. Як вберегтися

У неділю, 27 червня у Львові місцями пройдуть невеликі короткочасні грозові дощі, вдень подекуди з градом. Вночі та вранці синоптики прогнозують слабкий туман, видимість (500 – 1000 метрів). Вітер північно-західного напрямку 5 - 10 метрів за секунду. Температура вночі 12 – 17 градусів тепла, вдень 22 – 27 градусів.

У понеділок,  28 червня, у Львові буде мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний, 7 – 12 метрів за секунду. Температура вночі 9 – 14°С тепла, вдень 23 – 28°С тепла.

Читайте також: Під час стихії у Львові пошкодило десятки автомобілів. Як отримати відшкодування

Нагадаємо, що учора 25 червня у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії. Міський голова Львова зазначив, що буревій, який пройшовся містом кваліфіковано як надзвичайну ситуацію місцевого значення.

Чи найближчим часом також очікувати температурних рекордів, наразі точно не відомо, адже найближчі дні будуть дещо холодніші – в межах 27 градусів. Спекотніша погода знову провернеться 30 червня.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!