У Львові знову горів «Сбербанк». Фото

1940 0
Це уже шостий випадок нападу на російський банк у Львові.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Сьогодні вранці, о 6:00, на вулиці Городоцькій, 143 у Львові горіло відділення «Сбербанку». Внаслідок пожежі згоріло приблизно 5 кв. м площі та одне робоче місце. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Ігор Зінкевич.

«Зі слів свідків двоє невідомих, чоловік та жінка у червоному плащі, розбивши скло, кинули запальну суміш у середину, від чого виникла пожежа», – йдеться у повідомленні

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська, на місці події працювала слідчо-оперативна група, попередня причина пожежі – підпал.

Наразі вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (умисний підпал у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та встановлюють обставини інциденту. 

Нагадаємо, це уже шостий інцидент із «Сбербанком» у Львові. У лютому 2016 року за ніч підпалили одразу три відділення російського банку – на вулиці Івана Франка, проспекті Чорновола та на вулиці Стрийській.

У жовтні торік майже вщент вигоріло відділення  «Сбербанку» на проспекті Чорновола, що на першому поверсі під рестораном «Кумпель», а наприкінці року побили вікна та розмалювали стіни банку на Городоцькій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!