Політична реклама

У Львові знову говоритимуть про тарифи у громадському транспорті

1110 0
Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників у Львові ініціює громадські слухання щодо якості послуг, культури перевезення та можливості перегляду діючого тарифу на перевезення пасажирів у громадському транспорті міста. Вони пройдуть 12 червня.

У листі асоціації наголошують, що з часу введення тарифу 2 грн відбулись значні зміни вартості складових собівартості тарифу «у бік значного зростання», -  інформує прес-служба Львівської міської ради.

Перевізники подають розрахунок тарифу 3 гривні і пропонують погодити його у розмір 3 грн, оскільки чинний тариф, з їх слів, збитковий.

Перевізники переконують, що підприємства, які здійснюють перевезення у місті, на сьогодні мають борги у розрахунку за пальне – на суми від 400 тис. гривень до 1 млн грн, за запчастини – по 150-210 тис. грн, за автошини – по 35-80 тис. грн.

Відтак, громадські слухання пройдуть 12 червня о 16:00 у великому сесійному залі Львівської міської ради (площа Ринок,1, кабінет 202).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!