У Львові знову не обрали керівника перинатального центру

2155 0
Ніхто з кандидатів так і не набрав потрібну кількість голосів.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У Львові знову не змогли обрати керівника перинатального центру у Львові. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Ніхто з кандидатів на посаду знову не набрав потрібну кількість голосів. Нагадаємо, що керівника закладу мали обрати ще в квітні цього року, проте тоді жодна з кандидаток не набрала потрібну кількість голосів і конкурс визнали таким, що не відбувся.

Читайте також: Хто претендує на посаду керівника перинатального центру у Львові

За словами Володимира Гірняка, така ситуація не є надзвичайною.

«Кожен із нас мав свою об’єктивну позицію – без підкилимних домовленостей чи суб’єктивних впливів. На роботу самого закладу це жодним чином не вплине. За останніх два роки ЛОР разом із державною казною доклались достатньо, аби запустити там роботу – станом на сьогодні у цьому пологовому вже народилось близько 2, 5 тисяч немовляток. Більше того, на крайній сесії ЛОР ми виділили 15 млн грн. на запуск другої черги перинатального», – запевнив Володимир Гірняк.

Читайте також: Чи можна у Львові народити безкоштовно?

Цього разу на посаду претендувало п’ятеро кандидатів, серед яких і виконуючий обов’язки головного лікаря центру – головний акушер-гінеколог області Ігор Потапов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!