У Львові знову обстріляли будинок мера: факти і деталі. Фото

3812 0
У п’ятницю, 26 грудня, близько 20:45 у Львові обстріляли будинок міського голови Львова. Будинок зазнав серйозних пошкоджень. Потерпілих, за попередньою інформацією, нема – Андрій Садовий з родиною у цей час перебували в Карпатах, на лижному курорті.
Фото: Роман Балук/ZIK

Фото: Роман Балук/ZIK

У п’ятницю ввечері будинок міського голови Львова Андрія Садового, розташований у Львові на вул. Стрілецькій,1 обстріляли із невстановленої поки зброї. Один з мешканців сусідньої вулиці розповів, що чув дуже гучний вибух, пише ZAXID.NET .

У будинку вибиті вікна і двері, частково пошкоджена одна стіна. За попередніми даними, будинок обстріляли з гранатомета. Постріл, судячи з усього, був спрямований в стіну будинку. Вибуховою хвилею та осколками вибито всі вікна на першому поверсі, пошкоджено дах. Один осколок прошив стіну і завдав руйнувань всередині будинку.

На місці інциденту виявлено хвіст від снаряду РПГ-18 "Муха" 1991 року випуску. Це вже другий за півроку напад на помешкання міського голови Львова.

Нагадаємо, що наприкінці липня будинок родини Садових обстріляли з гранатомета. Той напад також стався в ніч з п’ятниці на суботу, коли Садових не було вдома. Цей злочин досі не розкритий, хоча і президент Порошенко, і голова СБУ Наливайченко заявляли, що беруть під особистий контроль розслідування цього замаху.

«Це вже переходить межі здорового глузду!, – емоційно прокоментував новий напад на його будинок Андрій Садовий. – Але якщо не розкритий попередній замах, то цього варто було очікувати».

Після липневого обстрілу будинок родини Садових цілодобово охороняють представники Державної служби охорони (ДСО).

Зовнішні камери спостереження зафіксували момент обстрілу приватного будинку міського голови Львова Андрія Садового. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!