У Львові знову планують розширити дорогу на виїзді з міста, щоби покращити трафік

3735 0
На вулиці Б. Хмельницького у районі ринку «Галицьке перехрестя» облаштують ще одну смугу для повороту направо.
Фото:google.com.maps

Фото:google.com.maps

У Львові розширять ще одну ділянку вулиці на виїзді зі Львова в районі ринку «Галицьке перехрестя». Там облаштують додаткову смугу руху для повороту направо, перед виїздом на трасу. Сьогодні, 28 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради ЛКП «Львівавтодор» отримав функції замовника на поліпшення пропускної спроможності вул. Богдана Хмельницького у районі ринку «Галицьке перехрестя»

Рішення, про покращення пропускної здатності вулиці Богдана Хмельницького на виїзді з міста прийняли ще торік, на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху. На ньому йшлось про те, що поблизу Галицького перехрестя на виїзді з міста розширять проїзну частину для повороту праворуч, перед виїздом на шляхопровід. Бордюри перенесуть, облаштують додатково місце для пішоходів. Для облаштування ще однієї смуги руху потрібно щонайменше 3-3,25 метри, зазначали члени КБДР.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на вулиці Кульпарківській. Схема

Синім позначено існуючу дорогу, червоним ділянку, де планують розширення 

Вартість робіт буде відома, коли буде проєкт. Ділянку планують розширити до кінця цього року.

Нагадаємо, у 2020 на цій ділянці уже розширювали дорогу. Спершу при виїзді з міста з боку Галицького перехрестя можна було їхати по одній смузі прямо, іншою – направо. Після розширення стало дві смуги прямо, одна залишилась праворуч. Тепер же дорога матиме чотири смуги – дві прямо і дві для повороту праворуч. Вартість робіт, які проводили торік відповідно до тендеру, становила 3,4 млн гривень. Роботи виконував ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!