У Львові знову почне курсувати автобус №28. Графік руху

1764 0
Автобус сполучає Рудне з центром Львова
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Із 23 червня у Львові знову починає курсувати автобус №28, що сполучає Рудне з центром міста. Про це повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Автобус їхатиме з вулиці Грушевського в Рудному до ТЦ «Форум» на вулиці Під Дубом. За словами Ірини Маруняк, маршрут є збитковим. Однак на вихідних мешканці Рудного перекривали трасу біля Львова, вимагаючи повернути автобус №28, який скасували на час карантину.

Як повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод, сьогодні автобус почне курсувати із 16:00. А впродовж тижня він відправлятиметься із кінцевої зупинки у Рудному о 6:30, 7:15, 8:00, 9:30, 10:15 зранку та о 17:00, 17:45, 18:30, 19:15, 20:00 ввечері. Юрій Холод додав, що графік руху наразі є експериментальним, якщо буде попит, то з наступного вівторка кількість автобусів можуть збільшити.

Також, каже Ірина Маруняк, Держархбудконтроль видав дозвіл на ремонт вул. Вербицького у Рудному, що дасть змогу запустити по всьому селищу низькопідлогові автобуси.

Додамо, що з вулиці Варшавської до Рудного курсує автобус великого класу №52. Також по самому селищі віднедавна їздить експрес-автобус №28а, що підвозить пасажирів до кінцевої зупинки на вулиці Грушевського.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!